måndag 5 januari 2009

Motorintresserad ungdom?

...sitter och funderar på en sak... i varje liten stad eller samhälle av vikt finns det alltid en "klick" personer som älskar att åka omkring i så fula bilar som möjligt. Dessa fordon - som är representerade med ett eller högst två exemplar/ort - är med förkärlek utrustade med takräck som det ofta ligger ett rostigt reservhjul på samt tex en gammal oljedunk. Fabrikatet på dessa fordon är också ofta med förkärlek fyradörrars Chevrolet Impala från 1960-talet (undantagsvis kan Chevroletten ersättas med en Volvo 740).

Nåväl, dessa fordon vars lackering - mellan rosthålen - består av mattsvart sådan, utrustas sedan med det senaste i ljudanläggning och sedan åker besättningen - som då består av minst åtta personer varav minst fyra består av sk fjortisar - runt runt hela natten och förpestar tillvaron för dom som önskar sova.

Extra tufft anses det tydligen också om vagnen saknar all form av inredning - det går bra att sitta på gamla mattor ... dörrsidor? ...vad är det?

Vagnen är ofta prydd(?) med en pepitarutig rand samt saknar navkapslar (alternativt kan hjulen ersättas av udda sk kromfälgar).

För att ytterligare visa på sin närvaro så hoppas det ca varje halvtimme på tak, huv samt baklucka (även om en reservbesättningsman ligger där) ...vidare gås det regelbundet till anfall mot karossens sidor där anfallet består av sparkar och slag. Hjälpmedel kan i ytterlighetsfall användas - typ slägghammare... allt detta sker med förkärlek vid en nattöppen bensinstation...

Samtliga i besättningen utsöndrar ofta samtidigt som vagnen fördärvas div ljud i kör, typ: öööö, vaaaa, åååå vaaaa fullll jaa ääää, o liknande... är vagnen i trafik så slås det i otakt i tak samt i dörrspeglar...!!!

Varför finns dessa fordon och vad fyller dom för funktion?

Irriterande är ordet tycker "vän av ordning" som i dag representeras av "Larsson"