onsdag 18 mars 2009

Nigeriabrev

Fick ett mail (se nedan) i kväll så nu är Larssons framtid säkrad... "30 % av den totala summan" - vad blir det i kronor måntro?

OM man nu skall försöka lura svenskar - varför ser man inte till att skriva riktig svenska? ...och då hör detta brev till det "bättre". Är det verkligen någon som går på detta?


Bäste Sir / fru,

Snälla jag behöver ert svar, jag är Edward Simpkins (Mr), direktör och chef för data-avdelning här i vår bank.

Jag har bara skrivit att söka er förståelse och hjälp. Jag vill göra en överföring som innebär en enorm mängd £ 20000000,00. (Tjugo miljoner pounds sterling).

Jag föreslår att göra denna överföring till ett bankkonto för att förstora. Alltså, för er förståelse och stöd, föreslår jag ett erbjudande om 30% av den totala summan som din, efter överlåtelsen har ingåtts.

Vänligen svara mig ange ditt intresse, och jag skall ge dig den information och nödvändigt förfarande för att göra överföringen. Snälla jag ivrigt väntar på ditt svar genom denna min alternativa e-postadress nedan:
ewdsimpkins_private@yahoo.com.hk

Tack.

Edward Simpkins (Mr).

Onsdag den 18/3 -09

I dag var det utlovat strålande väder! Larsson möttes av blötsnö och kyla! Klar reklamation!
Efter klagomål blev vädret mycket bättre - fast landsvägarna är ju som dom är... vad är det nu dom sjunger..? "På en byväg om våren är det lerigt och..."

Extraljus?

Larsson funderar på om han inte skulle försköna sin Ford med nya extraljus (eller rättare sagt - gamla extraljus).

Problemet är att jag inte har full koll på vad marknaden hade att erbjuda 1968-1970 eller så... Behöver alltså en katalog eller annan reklam från Bosch, Hella, Marchal och allt vad dom nu hette/heter alla... Marchal Fantastic tex tycker jag är snygga men är väl för gamla till en vagn från 1968 (dom kom väl i slutet på 1950-talet?)

Får väl söka på blocket.se och tradera.se... någon som har tips och råd?