torsdag 1 september 2016

Det var bättre förr...

Reprisinlägg från 2011.

9 kommentarer:

mullis sa...

håller med dig till 100%,
till viss del kanske det beror på att man blivit gammal :-))

Mercury sa...

Jag reflekterar vad som var bättre förr - tänker Larsson damerna var mer barbenta förr eller att kapporna var vackrare förr. Det måste vara så att Larsson tycker att damerna var vackrare förr ..och det stämmer ju de flesta av oss var vackrare förr

Larsson sa...

Ja Du Mercury, detta kan skriva hur mycket som helst om. Men några exempel... fram till, låt oss säga 1965 så försökte folk se så bra ut som möjligt och klä sig så snyggt som det bra gick. Nu för tiden skall det se så jävligt ut som det bara går... tex nerhasade byxor, ingen slips, cykelbyxor och fritidskläder på krogen m m, m m. Vuxna karlar går ut med korta byxor, linne och foppaskor!!!

Ett annat exempel; När det gäller musik. Förr i tiden - låt säga fram till typ 1963 så skulle musiken framföras och låta så bra som möjligt. Nu är skall det låta så jävligt som möjligt och bara vara dunka dunka (med något undantag tex BAO).

mullis sa...

jag håller med föregående talare,
mitt i prick

Mercury sa...

Tack för förtydligandet,förstår vad ni menar, ser det på bilderna och visst är det stilfullt, jag tycker om bilder från denna tid.

Skönt ändå med slapphet för en klädointresserad typ som jag.
(råkar vara från Gällivare) Men måtta får det vara... undrar om inte det fulaste är att ha underkläderna uppstickande ur byxorna?

BAO fick jag slå upp och klart att de är bra! jag söker sällan den typen av musik men äldre soul o blues älskar jag, t.ex. Supreemes.

Sid sa...

Visst kan jag hålla med Larsson i kommentaren. Foppatofflor och nedhasade byxor har jag aldrig gillat, inte ens när det kallades Gällivarehäng ;-)
Ursäkta Mercury, jag kunde inte låta bli... jag skall smiska upp mig själv efter 11-kaffet. :-)

Karlsson sa...

Håller till fullo med dessa åsikter om synliga underkläder och foppatofflor.

Mercury sa...

Vid det här laget har väl F.S smiskat sig hoppas jag :-)

Larsson sa...

Någon som tänker annorlunda i dag?