lördag 6 april 2013

På bilskroten, del 22 - Skrotbilar...


Spam

Jädrar i min lilla låda vad Larsson är trött på skräppost! 90% idag är av sådan art. Vad är det för människor som skapar detta och i vilket syfte?

Larsson är inte det minsta intresserad av unga flickor eller mogna kvinnor, i vart fall inte via Internet. Ej heller är jag intresserad av billiga piller eller Viagra. Behöver Larsson något av detta går jag till min doktor som fixar saken - snabbt och billigt.

I Larsson närområde finns det tydligen en uppsjö av mogna kontaktsökande damer av alla de åldrar men Larsson är tyvärr inte intresserad av detta heller. Ni som skickar ut erbjudande att låna Larssons bankkonto för att det skall sättas in 350 millioner pund eller dollar kan sluta skicka ut detta då Larsson har pengar så han klarar sig hjälpligt - utan att hjälpa dessa stackars änkor från främmande länder vars stackars make lämna stora summor efter sig.

Snälla Sofia Nilsson/Karlsson/Johansson! Tack för alla mail men jag är tyvärr fortfarande inte intresserad av att trösta/hjälpa/hälsa på eller på annat sätt ha kontakt med Dig. Oavsett vad sugen/lättklädd/ensam Du är.

Det är naturligtvis jättesynd om Er som har sjuka föräldrar/barn/anhöriga men tyvärr kan jag inte göra något åt detta - Larsson hjälper till så gott han kan på annat sätt så Ni kan också sluta skicka mail om detta. Även Du som har en moster i Långtbortistan kan sluta skriva. Larsson har redan brevvänner!

Larsson vill överhuvudtaget inte köpa/hyra/få någonting som han inte bett om - så snälla - sluta skicka ut dessa erbjudande... Finge vi tag i någon av dessa skulle han/hon, bunden, tvingas att titta på TV4, dygnet runt med Radio Rix i bakgrunden samt titta i Hänt i Veckan i en hel månad.