måndag 10 november 2014

Böcker, böcker och böcker...

Förutom att hålla på med tow.se och mer eller mindre konstiga bloggar och FB-sidor så läser Larsson mycket böcker. Böckerna i fråga är oftast gamla - men kan även bara vara ett par år gamla och kostar nästan ingenting och kan vara romaner, faktaböcker eller tex  memoarer och självbiografier - dvs en salig blandning.

Böckerna nedan tex kostade mellan en och två kronor st när de inköptes under veckan på en loppis. Alltså nio (9) kronor totalt! Mycket läsning för pengarna alltså. Efter att de är lästa så återskänks de till loppisen i de flesta fall, behåller bara de som är intressanta typ böcker om andra världskriget och allt som rör detta. Sedan behåller jag ju naturligtvis de som handlar om teknik, bil och motor men det är sällan man hittar på typ Erikshjälpen. Men det HAR hänt att man gjort fynd även där!

De böcker jag köper nya är nästan uteslutande de som behandlar fordon, räddnings- och ambulansverksamhet och liknande prylar. Dessa är då oftast hyfsat dyra så det jämnar väl ut sig på något sätt...

Någon som har en åsikt om böcker och läsning? (detta även apropå tidigare inlägg om dyra tidningar).Inga kommentarer: