söndag 6 april 2014

VINN ETT EX AV MESTA FEELGOOD-ROMANEN!

Läs mer här:

Uppdatering: Hip hip hurra, Larsson var en av pristagarna!

Konsol

Den minnesgode minns kanske att Larsson efterlyste en konsol till framsätet! [Länk]

Ett praktiskt tillbehör då man får både förvaringsutrymme, armstöd samt hållare för dryck. Fick ganska snart tips om att de fanns att köpta hos http://www.classicconsoles.com via e-bay. Fick hjälp att beställa och ett paket anlände efter någon vecka.
Ett praktiskt tillbehör i en vacker Chevrolet.
Larssons version - tyvärr fanns den inte i rätt kulör som i detta fall heter "Ivy Gold Vinyl" utan den var tvungen att målas om. Tyvärr hade ingen av de stora leverantörerna vinylfärgen på lager utan det fick lösas på annat sätt.
Vanlig billack från OK i rätt kulör fick duga och efter att ha plockat isär konsolen och målat om den blev det ganska bra. Alla sa att man inte kunde måla vinyl med billack men det struntade Larsson i. Dessvärre fick de som sa att det inte gick helt rätt. Jo, att måla gick ju naturligtvis bra men tyvärr släpper färgen på de "mjuka" partierna, i första hand på locket, dvs överdelen av konsolen. Ommålning med rätt sorts färg är vad som gäller framöver. I övrigt fungerar den perfekt! ger en vilsamare körställning samt ger extra utrymme för småprylar samt inte minst får man en dryckhållare som då sitter placerad rätt framför AC-utsläppet.


Folkfesten Folkets Park - LindesbergUppdaterat: 1958 inföll den 2 augusti på en lördag och inget annat som Larsson först virrade till det.