tisdag 3 februari 2015

Då bänkar man sig...

...framför tv-apparaten för att se på Veckans brott - ett av de få program som man kan titta på! Kaffet klart och katt i knät men vad händer? Programmet är inställt pga en ishockeymatch? Finns det inte nog med kanaler som visar sport så det räcker utan att man måste förpesta tillvaron för oss som inte gillar sport? Blir i stället till att kolla på Youtube och liknande, varför inte titta på finskt hattmode efter 1947? [Länk]

7 kommentarer:

Unknown sa...

Borde man inte få lägre radio & tv licens?

Larsson sa...

Bra synpunkt Anders!

Håkan sa...

Hade bänkat mig framför flimmerburken med kaffe och en härlig semla. Vad får man se? Jo, ishockey! Sport ska tydligen gå före allt annat! Bedröfvligt!

Herr Stömell sa...

Larsson bör nog betänka det faktum att kommentarer av den typ som luftas i detta inlägg tydligt påvisar att Larsson uppnått bäst-före-datum.
Ett öppet hjärta och ett lika öppet sinne tarvas numera för att tillgodogöra sig det förhållningssätt som mediedrevet och de politiskt korrekta kräver av medborgarna i demokraturen Sverige.
Larsson lever i det förgångna, när det var bättre, och vägrar inse att nu är det bra.
Vilket naturligtvis kan påvisas genom en statlig utredning, eller genom att Lena Melin i Aftonbladet säger att så är fallet.

Larsson sa...

Jepp, Herr strömell. Larsson var gammal redan som ung och det lär inte ändra sig. I övrigt har Herr Strömmel - som vanlig - gjort en klasklar analys av tillstånden.

Tony sa...

Ser vi en begynnande TV-kritiker/analysspalt här i bloggen, med referenspunkt 1960. Lite extra finklädd inför tablåstarten 19:00 med fylld TV-kanna och kakfat på bordet framför.
Inte fel i så fall.

Larsson sa...

Kanske det. Och just 1960 var inte fel Tony! Larsson vill gärna återinföra de normer och värderingar som fanns omkring 1960 - då trivs han bäst. Fast nu för tiden hörs Radio Nord även i Arvika så allt är ju inte fel ;-)