tisdag 6 januari 2015

En dröm i grått och orange...

...är i alla fall den här vagnen för Larsson! Gjorde besök hos bekanta härom dagen och tittade på deras renovering av en Opel Rekord -58. Vagnen var i ett gott skick från början men blir efter restaureringen i än bättre skick.

En sådan restaurering är inte någon man gör i en hast eller med en liten budget. En vagn som vi ser fram emot att trafikera våra vägar och gator. Helbildsbilder kommer när vagnen så småningom är ute på vägen.Norsk Datorexpert

Inte bara Larsson som har problem...

Världens enklaste dator!

Inte mycket som kan krångla där inte... fast det gäller ju att inte "installera" skivorna bak o fram eller upp o ner för då är det väl lika kört!?


Helgpyssel

Har man inte problem så skaffar man sig! Det hela började med att jag gjorde en omflyttning och omdöpning av mina filer på datamaskinen. Då slutade Netscape Gold att fungera! Detta program vägrar den nya maskinen att installera. Ner i källaren till den gamla maskinen som vägrade starta, bara pip, pip, pip... Isär med maskinen och kände på alla kablar, minnen o annat, skruvade ihop och kors - den startade. I med USB-minnet och kopierade Netscape Gold och upp igen och i med det i den "nya" datorn. Ville inte fungera fullt ut men hyfsat.

Tänkte då att man skulle modernisera sig litet men det gick inget vidare, googlade efter tips om enkla hemsideprogram och prövade att ladda ner http://www.serif.com/web-design-software/ men av detta program begrep jag intet.

Prövade då https://sv.wordpress.org/ men begrep lika litet där - plus att det efter installationen ställde till det på mitt webbhotell så jag fått ägna hela förmiddagen till städa upp där.

Att det ställde till det upptäckte jag när jag skulle ända på index-/förstasidan på www.tow.se och i stället för att se min välkommenskylt så kom jag till någon mystisk manöverpanel hos WP?

Är nu tillbaka förhoppningsvis på ruta ett igen! Varför skall det vara på detta viset?