fredag 6 februari 2015

Söker kontakt med personer som arbetat vid dåvarande Bilregisternämden m m

Söker kontakt med personer som arbetat vid dåvarande Bilregisternämden, vilken ombesörjde övergången från länsvisa fordonsregistreringar/registreringsskyltar till ett centralt bilregister. Bilregisternämden verkade mellan 1971-1975. Söker även kontakt med personer som arbetat vid de olika länsstyrelsernas bilregister eller känner till fakta om kommunikationsdepartementets bilregisterutredning från början på 1960-talet.

Efter 1975 tog Trafiksäkerhetsverket över handläggningen av bilregistret.

Kontakt önskas även med de personer som i övrigt känner till fakta om fordonsregistreringar, registreringsskyltar, ABC-numren m m, m m.

larsson@tow.se

I dag...

...har inte Larsson blivit upprörd över någonting än! Fast jag har ju inte satt på televisionsapparaten än förstås! Men det borde ju gå bra första timmen - "På spåret" alltså. Sedan få vi se... (Undrar om man kan få in en tiopoängare idag?)

Uppdaterat: Ingen tiopoängare men väl en 8 på Havanna!

Anita Lindbloom - Operator / La Paloma

Gunilla Postaroff med Arne Färms Orkester - Man Kan Om Man Vill

Lena Andersson - Är det konstigt att man längtar bort nån gång?

Brev från butiken

Kvinnan fick ett brev från butiken. 

Mannen tyckte verkligen inte om att följa med sin fru och handla. Mannen som var pensionär ägnade i stället tiden på affären till att ställa till med olika hyss. En dag fick hans fru ett brev från Walmart, där personalen berättade att hennes man portats. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser detta! Men läs till slut, det blir bara värre och värre.

”Kära Mrs Woolf,
Under de senaste sex månaderna har er man ställt till en hel del uppståndelse i vår affär. Vi kan inte tolerera det här beteendet och vi hart nu tvingats porta er båda från affären. De klagomål som vi fått in mot er man, Mr Woolf, är listade här nedan. De har dokumenterats av våra videoövervakning.
15 juni: Han tog 24 askar med kondomer och placerade dem i andra människors vagnar när de inte tittade.
2 juli: Han ställde alla väckarklockorna i hemavdelningen till att börja ringa med fem minuters intervall.
7 juli: Han hällde ett spår av tomatjuice hela vägen till damernas toalett.
9 juli: Gick fram till en anställd och sade till henne med myndig stämma ”Kod 3 på Hemavdelning, ta tag i det direkt”. När den anställde gick lämnade hon sin station vilket gjorde att hon fick en varning av sin chef, vilket i sin tur innebar att ledningen blev inblandade.
4 augusti: Gick till kundtjänst och försökte reservera en påse chips.
14 augusti: Flyttade en ”Varning – våt golv”-skylt till ett område med heltäckningsmatta.
15 augusti: Satte upp ett tält i friluftsavdelningen och sa till barn i affären att de fick komma in tältet om de hämtade kuddar och filtar från sovrumsavdelningen, vilket 20 barn gjorde.
23 augusti: När en person i personalen frågade honom om han behövde hjälp började han gråta och skrika: ”Varför kan inte folk bara lämna mig i fred?”. Sjukvårdare tillkallades.
4 september: Tittade rakt in i säkerhetskameran och använde den som en spegel när han petade sig i näsan.
10 september: Samtidigt som han höll på med ett vapen på sportavdelningen frågade han personalen var han kunde hitta den antidepressiva medicinen.
3 oktober: For runt i affären samtidigt som han högljutt hummade teammusiken från ”Mission Impossible”.
16 oktober: Han tränade på sin ”Madonna-look” på bilavdelningen med hjälp av olika trattar.
18 oktober: Gömde sig bakom en klädhängare och skrek ”välj mig, välj mig” till folk som gick förbi.
22 oktober: I samband med ett utrop i butik slängde han sig ned i fosterställning och skrek ”Åh nej, det är de där rösterna igen”.
22 oktober: Tog en ask med kondomer och frågade personalen var provrummet fanns.
23 oktober: Gick in i en provhytt, stängde dörren, väntade lite innan han skrek högt: ”Hallå, det finns inget toapapper härinne”.
Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna för mer skratt: