måndag 10 oktober 2016

TV

Tänk att det skall vara hysterisk bakgrundsmusik i alla tv-program nu för tiden - gärna någon som hysteriskt slår på trummor! - och lika hysteriskt blinkande lampor! För att ytterligare klaga på dagens tv kan man nämna de ständiga kameraåkningarna och in- och utzoomningarna! Till och med nya "Fråga Lund" var fördärvat enligt ovanstående och gick inte att titta på. Flams- och fjolltv! Allt ser ut som melodifestivalen! Usch och fy!

Och alla tävlingar med utröstning, gärna matlagning, allt från pasta till sås via bakning.

Annars är ett tv-program som är sevärt är "Genikampen" trots musik och kamera. Men en sak jag reagerade på är detta ständiga kramande vuxna människor i mellan! En sak är om man ger någon en glädjekram när man vunnit något men här kramas det när man skall börja, -sluta, -vila sig, -fika, -gå,-träffas, -skiljs m m, m m.

4 kommentarer:

Tony sa...

Kunde inte skrivit det bättre själv!

Mycket beror på att det köps in programkoncept från USA och man får inte ändra något, inte ens lampor, kameraåkningar eller ljudbild.

Värst är ju mattrenden i TV. Allt skall vara så jävla märkvärdigt i matprogramen.
Jag undrar när matlagning och baktrenden skall gå över, det har hållt på ganska länge nu. Mest irriternade är ju den där lille hoppige bagaren Sebastian på morgon i TV4 på söndagarna.

ROAR sa...

Trender är dessutom att förstöra alla debattprogram genom att tillåta att alla pratar i munnen på varandra.

Debattledarna inte att förglömma

Kornknarren sa...

Håller med i allt! Vad som inte nämns är det förskräckliga skrikandet som programledarna kör med. Skrik-Luuk känns alltmer förbrukad och David Hellenius, som går i samma spår, tröttnar vi nog snart på. Genikampen får väl godkänt, men för ett par veckor sedan skickades/valdes en dyslektiker till en duell-match - fastän alla visste att det skulle handla om "något korsordsliknande". Det verkade som om man ville bli kvitt henne. Inte så trevligt, eftersom lagen ju strävar efter att vinna utmaningarna.

Larsson sa...

Håller med både ROAR och Kornknarren. Fast sådana "förnedringstävlingar" bygger ju på att folk skall utröstas oavsett om de nu är dåliga eller anses vara ett hot.