fredag 13 februari 2009

Palmolive - nu med ny utsökt parfym


Videokonvertering

Grrrrr... i kväll är det en sådan kväll som ingenting fungerar... då min dator rensades för en tid sedan så tänkte ladda hem ett program för att konvertera tex *.mov till något som "Windows Movie Maker" tycker om - gissa om det gick bra?

Nej, det gjorde det inte... var det inte till att betala, var det provversioner som la in en text i bilden eller så var det en begränsning att det bara konverterade 30 sek. eller så... eller endera så fungerade det inte alls...

Finns det någon som känner till ett videokonverteringprogram som är: gratis, enkelt och som fungerar så tar jag tacksamt emot alla tips!

Ett alternativ är naturligtvis att skaffa ett videoredigeringsprogram som redigerar tex mov-filer direkt. Någon som har något tips?

Edit 090213 17:15 Fick ett tips (se nedan) om sidan ZAMZAR - såg bra ut - bara att ladda upp och få tillbaka i rätt format. Men..! jag har nu försökt fem gånger... olika videoformat... bytt namn på filen... bytt mapp... ingenting hjälper - får bara nedanstående felmeddelande:

"There was a problem converting your file - We attempted to perform the conversion you requested from mov to avi but unfortunately the conversion failed - our support team have been notified and are looking into the problem."

Skall nu prova en annan fil så får vi se...