lördag 28 februari 2009

Filmen om Räddningskåren del 3

Filmen om Räddningskåren del 2

Filmen om Räddningskåren del 1

I början på 2000-talet så räddade jag en del film från Räddningskåren.

2005 överförde jag med ekonomisk hjälp av Assistancekåren materialet till CD-skivor. Därefter gjorde jag en grovklippning, skrev ett enkelt manus samt fick kontakt med en person som lovade att fixa studio så att det kunde läggas på speakerröst, ljud, musik och att en proffsig digital "renovering" av filmerna skulle göras.

Denna film lovade sedan ett företag i Stockholm ge ut i sammarbete med Assistancekåren. Därefter hände ingenting... jag har ringt och mailat, tjatat, bönat och bett men ingenting har hänt. Personen som skulle hjälpa till drog sig ur och därefter hände definitivt ingenting. Det har varit mycket frustrerande när folk har hört av sig och frågat om hur det går och jag inte har haft något svar...

Jag har pga av detta beslutat mig för att lägga ut filmen på YouTube!

Detta då pga av att jag har tröttnat på att ingenting händer och att jag vill dela med mig av filmerna som är ett trevligt tidsdokument. Mögligen kan även detta sätta lite fart på projektet?

Pga av tekniska orsaker är är den grovklippta filmen uppklippt i smådelar på ca 8-9 minuter. Ha överseende med att jag är en amatör på området när det gäller filmbearbetning. Ha också överseende med att fakta-, skriv- och stavfel kan förekomma (eller rättare sagt - förekommer).

Obs också att filmen på Youtube är i betydligt sämre kvalité än originalet...

Kommentarer och synpunkter tas tacksamt emot...

Lördag den 28/2 -09

Brr... 14- i morse kl. 0615 - bara att tända i pannan och se glad ut.

Konstigt - Larsson har både oljepanna, värmepump och vedpanna - den godaste värmen i villan uppstår när man eldar med ved! Hur kommer det sig?