onsdag 1 april 2009

Rego campinggardiner

Edit: Om man inte använder Rego campinggardiner ser det ut så här: Full insyn - inte att rekommendera! (Från femtiotalsjakten)
April, april

Hur är det - blev någon av mina besökare lurade idag? Larsson klarade sig ganska bra men höll på att bli lurad av Arvika Nyheter ang ett nytt badhus i Arvika. Läs mer här:

G20-mötet

Det är mycket här i världen som Larsson inte förstår - det mesta faktiskt om man tänker efter...

Som tex detta med G20-mötet vilket enligt trovärdiga källor hålls i London... så här skriver Expresen: "De demonstranter som samlats i protest mot G20-mötet i London omgärdas av ett enormt polisuppbåd, rapporterar Reuters. - Det här kommer att bli en av de största, mest utmanande och komplicerade insatser vi någonsin har gjort, sade polisens insatschef Simon O'Brien som fått tusentals poliser från hela Storbritannien till sitt förfogande".

Larsson undrar då: varför i all världen hemlighålls inte mötesplatsen och förläggs till tex Dubai? Tänk vad pengar detta skulle spara för polisen samt att polisen i Dubai troligen har andra möjligheter att effektivt handskas med ev störande moment? Mötesdeltagarna kan ha intet emot en lugn semesterort?

Larsson är inte emot en fredlig demonstration utan det är "svansen", förstörelsen och mobben han tycker illa om...