söndag 5 september 2010

Lill-Babs + Little Gerhard = sant...

...i alla fall en kort tid i slutet på 1950-talet.

Det var nämligen så här - någon gång omkring årsskiftet 1958-59 förlovade sig Karl "Little Gerhard" Lundkvist med Barbro "Lill-Babs" Svensson... detta skedde på restaurang Ambassadeur i Stockholm. Året därpå tog kärleken slut...

3 kommentarer:

Lempa sa...

Intressant...det hade man ingen aning om.

Anonym sa...

Helt sant är det inte. I en intervju i Expressen för några år sedan påstod Little Gerhard att de var ett par men att de aldrig förlovat sig, eftersom han inte kunde ha en ring på sitt finger. Då hade han förlorat alla sina kvinnliga tonårsfans. Lill-Babs å andra sidan sa att de aldrig varit ett par men att de haft roligt tillsammans. Men hon har ju haft så många karlar att det kanske är svårt att dra gränsen mellan ett tillfälligt förhållande och att vara ett par. Att ha haft roligt tillsammans med Lill-Babs - det betyder nog en hel del erotik!

Anonym sa...

io säger:
Jaså, två versioner av samma kärlekshistoria, om det nu var en sådan. Det troliga är väl att Lille Gerhard skruvat till historien lite för att få lite uppmärksamhet och att Lilla Babs har rätt i att det aldrig var något allvarligt. Men det kan ju också vara så att hon tycker att hon fått skylta med så många karlar att hon inte vill att en till gammal älskare skall dyka upp.