onsdag 27 oktober 2010

Uppdrag granskning granskar Hem och Skola

Tittade på Uppdrag Granskning i kväll och är skitförbannad...

5 kommentarer:

mullis sa...

samma här

Billy by night sa...

Usch vad sur jag blir! Har själv ett förflutet där när ungarna gick i skolan och jag skulle vilja.....Med en......I skallen!

Anonym sa...

Minst sagt, USCH! Om man skulle fråga 100 svenskar hur de uppfattar Hem&Skola, så skulle nog de flesta tro att det vore en ideell organisation med likadana insamlingskrav på sig som Röda Korset, Rädda Barnen etc. Att sitta där i styrelsen och bara acceptera att det jättedyra avtalet löper till 2027, och att det medför att nästan INGA pengar/resurser går till ändamålet - det duger väl inte?
Det som behöver hända är ju att genuint engagerade människor samlas t ex via Facebook, Blogger, etc, och skapar en helt ny organisation där det från början skrivs in lojalitetsprinciper där det omöjliggörs dyra middagar, långa avtal etc. Och att allt sker ÖPPET. ELLER, att något välaktat företag/egenföretagare som en generös insats för egna pengar bygger upp en grundstruktur och därefter bjuder in engagerade föräldrar att ta över organisationen. Så kan det nuvarande Hem&Skola-företaget KONKURSA bort avtalet med det där telemarketingföretaget. Vad tycks om "SKOLPÄRONEN" eller "SKOLKIDS MED PÄRON"? ;-)

Anonym sa...

Snälla, om du läser ovan och gillar idén, sprid gärna respektfullt förslaget vidare till företagare etc, så idén kanske blir verklighet.

Larsson sa...

Larsson trodde nog att det var en mer ideell organisation...