fredag 12 februari 2010

Bob Luman - Five Miles from Home

Sputniks - Let's Think About Living

Bob Luman - Come On Home And Sing The Blues To DaddyBob Luman (Robert Glynn Luman) född 15 april 1937 i Blackjack, Texas och död 27 december 1978. Amerikansk mainstream-sångare.

Uppträdde på Louisiana Hayride på 1950-talet, men hade sin storhetstid under början av 1960-talet. Lumans största hit 'Let's Think About Living' gick upp på listorna 1960.

Hans musik höll sig i mittfåran av amerikansk musik, men gled över mot countrymusiken redan under 1960-talet. Uppträdde på Grand Ole Opry i Nashville under 1960-talet.

Drabbades av hjärtattack under 1975. Gjorde sitt sista uppträdande under 1977. Dog av lunginflammation 1978.

Källa: Wikipedia

Våga vägra Facebook

Nej då, så farligt är det kanske som det låter men jag stängde ner mitt konto på Facebook i dag... varför då kan man fråga? Tja, det tar helt enkelt för mycket tid... det var iofs roligt att leta efter vänner och titta i deras fotoalbum m m, m m... och jag fick faktiskt en ny bra kontakt i bilbärgningsbranschen... men som sagt, det tar för mycket tid.

Alternativet var att lägga ner Larssons Blogg och det kändes inte riktigt bra... tow.se tar också en massa tid och den sidan är definitivt inte aktuell att lägga ner... kanalen på YouTube borde också få lite mer tid... och så har vi det nya JayCut...

Jag hoppas att nya och gamla vänner hittar till Larssons Blogg... och vem vet - en annan gång är Larsson i farten på Facebook igen...