fredag 19 november 2010

Kattutfodringsplats

Om man tänker sig ett hörn i köket med ett underlägg med två skålar - en fylld med vatten och en med kattfoder. Bara för katten att gå fram och äta eller dricka... en utomordentlig välordnad matplats för en katt. Vad kan då gå fel? Tja...

Arvika torg, 1960-tal

Uppdaterad 101119

Hittade en bild från av torget, Arvika från 1960-talets mitt ungefär. I bildens vänstra sida syns den dåvarande taxistationen och där står minsann bla Jonssons Ford från 1964.

Träbåten i vänstra kanten tog Larsson många lotter på men aldrig att han vann någon båt inte... Obs även den blåvita Chevrolet 57:an till vänster om båten.

Undrar förresten hur många gånger man har byggt om Arvika torg under - låt säga - 100 år (och till vilken kostnad?) Nu är man igång igen... under hösten rivs övre delen av torget upp och det byggs en skridskobana! mitt på torget för 1,3 miljoner!!!* Knappast inte något större krav från invånarna i vår lilla stad... fast, vad begriper sig väl Larsson på sådana saker?

* Läste i tidningen i dag (101119) att kostnaden var 2,1 miljoner inklusive en allmän toalett. Men skit samma - bara att ge de äldre på servicehusen lite billigare mat eller dra in ett par tjänster så är "affären i hamn".

Hank Williams Jr & Connie Francis - Send Me The Pillow

George Jones - Wings of a Dove

"Det var du som sa nej" på svenska... insjungen på svenska av Tommy Jacobsson (1961) samt Sven-Gösta Jonsson vid samma tid. På norska "Skyld ikke på meg, det var du som sa nei" med Grynet Molvig.