söndag 19 juni 2011

Arvika Motorklubb - Bilträff och Cruising 18/6 -2011 - några bilder

Opel Rekord Coupé -71 i ett mycket fint skick. 
Opel Kadett Caravan -68 - även den i ett utmärkt skick.
Volvo 142 DL -71.
Volvo 145 DL -72 med taklucka.
Larssons favorit -  Moskvitch Combi -68.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar inte helt ointresserad utav vad som hänt med fordon som du har foto på, så jag tänkte upplysa dig om att den blå Kadett B Caravanen blev såld till Tyskland i höstas. Den var för övrigt en orörd originalbil och enligt uppgift en av endast 5 kvarvarande i Sverige med originalmonterad 1500 motor. // Mvh fd ägare

Larsson sa...

Kul att Du hörde av Dig. Synd kanske att den fina Kadetten försvann men den hamnade säkert i goda händer. Även jag har fö haft en Kadett med 1500-motor.

Anonym sa...

Kanske skulle ha förtydligat att det var en av 5 Caravaner med den motorn, men det var antagligen snudd på självklart. Vad jag förstod så var köparen ett originalfreak som sannolikt tar mycket väl hand om bilen, mest troligt originalrenoverar. Den röda Rekord C Coupén är för övrigt min den också, och den kommer stanna i min ägo länge till är det tänkt. =)
Råkade hitta din blogg när jag googlade bilder på Oplar, och då hittade jag här en annan blå Kadett B som var fotad vid Ränken Runt, som även den var min vid tillfället. Den är kvar i länet, med annan ägare. Hur som helst, underhållande blogg, verkligen!

Larsson sa...

Självklart var ordet :-) Jag har med varit opelfreak en gång i tiden, det syns kanske i bloggen(och är kankse fortfarande).

Kul att Du gillar min Blogg.