söndag 19 juni 2011

Vi som följer "Larssons Blogg"

I högra delen på "Larssons Blogg" finns en ruta Vi som följer "Larssons Blogg". Sedan en tid tillbaka finns inget innehåll i rutan - i alla fall inte hemma hos Larsson. Hos andra bloggare ser jag att rutan syns. Någon som har någon förklaring till detta fenomen?

Arvika Motorklubb - Bilträff och Cruising 18/6 -2011 - några bilder

Opel Rekord Coupé -71 i ett mycket fint skick. 
Opel Kadett Caravan -68 - även den i ett utmärkt skick.
Volvo 142 DL -71.
Volvo 145 DL -72 med taklucka.
Larssons favorit -  Moskvitch Combi -68.

Arvika Motorklubb - Bilträff och Cruising 18/6 -2011

I går anordnade Arvika Motorklubb bilträff på dagen och cruising på kvällen. Bilparken på kvällen var minst sagt blandad... fina amerikanare blandades med fina Volvo PV och Amazoner m m. Pensionärspar i fina bilar, skötsamma ungdomar i både dyrare fordon samt lite billigare av allehanda slag samsades med fordon innehållande folk som var lite mer "glada". Allt i strålande väder - trots utlovat spöregn.

Smolk i bägaren var dessa förbannade hjärndöda 740-idioter - fordon ofta utan tak - som åker runt och trakasserar sin omgivning med sin högljudda sk musik samt gapar och skriker, kastar ölburkar samt lever fan på gatorna. Polisen kan inget göra och/eller har inte tid med detta. Tar dom tex ifrån idioterna musikanläggningen så ger åklagaren tydligen tillbaka den dagen därpå.

Nej, ett par skott i kylaren och i förstärkaren efter första varningen vore den rätta medicinen...

Folk är så förbannade på denna brist på hyfs så det förvånar mig inte det minsta om det en vacker dag folk tar saken i egna händer och sätter tex en hagelsvärm i ett av dessa fordon.

Är dessa hulliganer något som bara finns i vår lilla stad eller finns de överallt?