lördag 18 februari 2012

Fotomässa i Arvika

I dag tänkte Larsson prova sin nya kamera i skarpt läge - dvs ut i vårsolen och fotografera bilar, brudar och hönsfåglar. Av detta blev det intet då det var mörkt, kallt och snöblandad regn eller möjligen regnblandad snö? Kallt och bedrövligt väder var det i alla fall så det blev till att hålla sig inomhus.

Men vad kunde då passa bättre än att besöka dagens loppis och fotomässa som vilken anordnades i Taserudskolans lokaler... i all den stund som Larsson tänkte köpa ett enklare stativ till sin kamera då han börjar bli lite till åren kommen och därigenom lite darrig.

Något begagnat stativ blev det inte då de lyste med sin frånvaro. Trots att Larsson vis av tidigare mässor och liknande var ute i god tid var de säkert redan sålda. Fö trodde man nästan att man kom in i någon form av jakt-, vapen-, eller militärmässa då det vimlade av kamouflagefärgade prylar. En till mässan knuten funktionär upplyste om att dessa prylar användes av djurfotografer... Larsson har alltid trott att djur är färgblinda och inte bryr sig om man så är ute i rosa sparkdräkt? Fast, vad vet Larsson om djurfotografering?

Några bilder blev det och till och med några bilder utomhus som möjligen redovisas i ett senare inlägg.

Begagnade kameror - vilka en del användes vid månfärder? fast fan tror´t.
Ännu mera prylar.
För den campande fotografen.
Även fina böcker och tidningar fanns till salu.
För att inte tala om alla fina djurfotografier.
Även en vanlig parkering kan se bättre än vanligt med en ny kamera (undrar vilken knapp Larsson tryckte in här?).

Ford Transit GT