lördag 31 mars 2012

Tältsäsongen...

...närmar sig med stormsteg. Även vår lilla tältplats översvämmas av dessa nutidens så vanliga campare som inget hellre önskar än att tillbringa natten i ett rått fuktigt tält tillsammans med fru, ungar och mygg. Kan fö inte vara nyttigt att tillbringa dagen på en tältplats med att inte göra någonting mer än att lata sig? 

Dessutom kommer de idag ofta per bil! Skulle inte förvåna Larsson om de i en framtid kommer i bilar som är så beskaffade att man kan bo i dessa! Är verkligen socialstyrelsen informerad om detta fenomen? Och vad gör ansvariga myndigheter?


Chevrolet -57

För ev nytillkomna läsare vill Larsson få visa ett foto på sin första bil. Varför då? frågar sig då naturligtvis vän av ordning. Ja, det kan man verkligen fråga sig... men här är bilden i alla fall... för oss som gillar gammalt skrot :-)

Betänk fö att bilen enbart var runt 13 år gammal vid fototillfället. Därefter har Larsson inte bara fördärvat bilen utan även fotografiet. 

En tröst i bedrövelsen är trots allt att Larsson på äldre dar bättrat sig - i alla fall när det gäller omhändertagande av bilar - fotomanipulerandet blir bara värre...

Läs mer här:

Fotograferad omkring 1970.

Cadillac Eldorado -55

Appropå tidigare inlägg.