söndag 24 mars 2013

Understundom händer det...

...att Larsson tar sin bil och drar i väg planlöst och utan mål. Dagens fråga blir då? Var är den nytagna bilden tagen? Någon som vill gissa eller tom vet direkt?


10 kommentarer:

Grandprix 63 sa...

E18 tror jag. Grums, Slottsbron nånstans... är det Gruvöns bruk man ser i bakgrunden på bilden?

Perra sa...

Grums?

Jens sa...

Rondellel vid Nyängen?

Tony sa...

Han är i närheten av E6, jag skulle tro att det är i trakterna runt Varberg.

Larsson sa...

GP63 var snabbast med nästan rätt svar. Tyvärr valde han fel sida om Grums. Perra var också tidigt ute med ett kort bra svar. Mest rätt hade dock Jens som svarade helt rätt, nämligen Nyängsrondellen i Grums. Mest fel hade Tony som trodde sig se både E6 och Varberg ;-)

Tony sa...

Skall det vara pennalism här hos Larsson, vill jag inte vara med Larsson och leka ;-)
Bruket kunde kanske vara Värö bruk, på vägskyltarna stod det Göteborg och Oslo kanske nån sidoväg till E6, sedan vet jag att Larsson ibland tar en tur söderut. Nu vet jag att han mest gör strövtåg i hembygden :-)

Larsson sa...

Hm... Inte för att jag begriper hur Du kunde se vad det stod på skyltarna men i övrigt har Du helt rätt i att det ofta tas turer söderut.

Grandprix 63 sa...

Jag kunde också läsa skyltarna, synd bara att jag var lite fel. Däremot är det sällan jag far västerut. Dags att ändra på det :)

Larsson sa...

Kanske läge att redigera skyltarna hårdare nästa gång? Eller varför inte lägga in en "falsk" skylt? Hi hi...

Larsson sa...

Ser nu efter ett prov att det går utmärkt att läsa skyltarna om man "ljusar upp" bilden. Skall som sagt tänka på detta till nästa gång...