torsdag 1 augusti 2013

På bilskroten, del 24 - Nash Metropolitan -54/-55, B82986


Opel Kapitän -59, A53692 - Stockholm


Larsson och Facebook

Den uppmärksamme läsaren av Larsson blogg har kanske märkt att Larsson har en minst sagt kluven inställning till FB.

Jag har varit med och sedan lagt av, anslutit mig igen och raderat kontot igen. Nu sedan en tid tillbaka har jag åter igen ett konto på FB och som jag avser att behålla. Varför detta nu då frågar sig säkert någon? Ja, det förhåller sig ju så att många använder FB till att tex sälja och köpa... mängder av gamla bilder och reklam av högsta intresse läggs också ut. Man kan få tips, råd och hjälp av okända. Min arbetsgivare har en FB-sida som man vill följa och det finns massor med intressanta grupper. Sammanfattningsvis så var nu fördelarna större än nackdelarna med FB.

Rätt använd är det en bra pryl, även för dom som "bara" använder FB till att ha kontakt med familj och vänner. Däremot blir man ju förvånad över vad en del personer öppet skriver som kan ses av alla... Larsson är inte ett dugg intresserad av andra människors högst privata göromål och intressen men behöver ju heller inte läsa det eller besöka dessa sidor...

För tillfället använder jag FB i stort sett enbart till att läsa andras sidor - inte till att ha någon större kontakt med andra eller för att ha en massa fb-vänner. Är för den skull inte helt emot att i framtiden utöka användandet.

Hur ser Ni på detta med Facebook idag?

Opel Pickup -55


Fotograferad i Stockholm, 1971.

Trip Slide