lördag 24 augusti 2013

Bil o MC-utställning i Åmotfors Folkets park

ÅMK och ÅMC anordnade bil och Mc utställning i Åmotfors Folkets Park till förmån för Barncancerföreningen. Det såldes kaffe, våfflor och korv och öl serveringen var öppen hela dagen. 

Larsson besökte tillställningen och köpte korv med bröd, våfflor, kaffe och dricka och la en slant i insamlingsbörsan. Ölen fick vara. Bilmässigt var det väl inga större nyheter om man inte räknar in bilhandlare Groths nya objekt - en superovanlig Plymouth och en ljusblå limo.

Åmotfors Folkets park är en gammal "riktig" folkpark med dansbanor, skjutbanor, korvkiosker och serveringar. I kväll spelar The Refreshments för den som önskar.

Fördröjning vid uppladdning av filer?

Den senaste tiden - säg en månad eller så - har jag märkt en förändring hos one.se när man skickar upp filer. Tidigare sa det bara "pank" när man tryckte på "sänd" i FTP-programet men nu kan det dröja både 5, 10 minuter eller mer innan man ser resultatet på sin hemsida (har även provat det FTP-program som one.se har). Högst irriterade fenomen. Någon som råkat ut för det samma eller har någon förklaring?

Uppdaterat 130824

Tja, svar fick jag - de menar nog väl men det var grekiska för mig. Någon som kan översätta?

Hej, Vi har servercaching aktiverat. Du kan deaktivera detta genom att lägga till följande kod längst upp i din .htaccess fil: Header add "disablevcache" "true"