lördag 8 november 2014

Tidningar, tidningar och tidningar...

Upphör aldrig att förundras över det stora utbudet av specialtidningar nu för tiden. Bifogar en bild från ena delen av vår lokala OK-macks utbud av tidningar för män. Det handlar om erotik, usa-bilar, veteranbilar, sportbilar, racerbilar, foto, jakt, hundar, katter, fiske, datorer, militär, traktorer, entreprenadmaskiner m m, m m.

På andra sidan är det tidningar för henne, dvs "veckotidningar", heminredning, bröllop, stickning, sybeskrivningar, trädgård, blommor och hur man dukar m m, m m. Tillkommer gör alla dagstidningar, affärstidningar, ungdomstidningar, serietidningar för barn och unga, tidningar för seniorer m m, m m.

Dyra är de med och hur överlever alla?1 kommentar:

TD sa...

Många av fototidningarna (som jag då och då köper) är nog ägarna ett eller ett par internationella stora förlag där man i stort sett översätter till lokalt språk. Köper man två olika fototidningar en månad ser man att det ofta är samma testmaterial och artiklar och oerhört lite inhemskt eller varierande material. Jag misstänker att det är likadant med andra facktidningar.