fredag 22 augusti 2014

Mini-bikes


Birgit Lystager - Smilende Susie


 
Birgit Lystager (født 15. februar 1946) er dansk sangerinde. Efter at have været en del af ensemblet Jazzminerne i 1960'erne, slog Lystager igennem via TV med det lette dansktop-repertoire, og det blev til en lang række singleplader for RCA; plader der i de senere år har været store samlerobjekter. Hun fik flere hits; det største blev Volmer-Sørensens danske udgave af Pretty Belinda, der kom til at hedde Smilende Susie (1970), og denne sangtitel gav 30 år senere navn til en landsdækkende tøjkæde, dog med navnet "Sussi" i stedet for Susie. Birgit Lystager præsterede også, i samme periode, at have både a- og b-siden på singleplader liggende på Dansktoppen. Birgit Lystager fik endvidere engangementer indenfor revy og teater, bl.a. i rollen som Pippi Langstrømpe. Birgit Lystager har optrådt og indspillet med en lang række kendte musikere fra ind- og udland, blandt andre Ben Webster og Toots Thielemans igennem 1970'erne, og udgav i 1983 pop-bossa-LP'en Øjeblikke, med arrangementer af sin mand, guitaristen Poul Freiber. Langt senere i forløbet vakte Lystagers fraseringer interesse hos yngre disc-jockeys. En række tidligere Birgit Lystager-indspilninger har vakt en vis interesse i Japan , hvor også Øjeblikke har været udsendt. I Danmark er stort set hele Birgit Lystagers indspillede materiale udkommet på en retrospektiv 7-CD-boks i 2006 med titlen Mine sange, en boks der faldt i smag hos musikanmeldere. Birgit Lystager har i en årrække holdt en pause fra sang og musik, men har bl.a lagt stemme til afspændings- og meditationsprogrammer.

Källa: Wikipedia

Otto Brandenburg - What Do You Want To Make Those Eyes At Me For.Otto Herman Max Brandenburg, född 4 september 1934 i Hegnsvig, Vestjylland, Danmark, död 1 mars 2007, var en dansk skådespelare. Han blev mycket populär som sångare då han 1960 deltog i den danska uttagningen till Eurovision Song Contest med låten To Lys På Et Bord. Han hamnade utan placering men sålde hela 400 000 exemplar av skivan, att jämföra med de 4 000 som vinnaren det året sålde. Brandenburg deltog 1962 i Melodifestivalen.

Gitte Hænning - We´re gonna go fishin

Autostrada

Omarbetat reprisinlägg.Svensk Räddningstjänst AB hade en kundtidning som hette Autostrada under 1950-talets sista år eller så... någon som har något ex av denna tidning? I så fall vill Larsson låna, köpa eller få...