lördag 29 november 2014

Lyckholms

Lyckholms är godare i dag än vad det var på 1960-talet! Vad beror det på? Ändring av receptet kanske eller är det Larsson som har blivit gammal? Valianten i polisutförande med cykelställ, extra backljus och runda reflexer är lika fin - om inte finare i dag - än på 1960-talet. Var det 1969 som dessa bakljus kom på Valiant? Fast man skall aldrig lita på Saab-ANA och vad de plockade på sina Chryslerprodukter.Ruth Brandin & Volkmar Böhm - Nur im Traum 1964

Dale Houston & Grace Broussard - I'm Leaving It Up To Yoy

Hank Snow & Anita Carter - When My Blue Moon Turns To Gold Again (1962)

Undrens tid...

Uppdaterat reprisinlägg.

 ..äro i sanning icke förbi! Larsson har köpt en ny mobiltelefon! Var absolut inget fel på den gamla Nokian men den hade ju sina begränsningar då den var tolv år. Insåg att det var praktiskt att ständigt ha en hyfsad kamera med och visst är det även praktiskt att ha Google med i fickan?

Var ganska enkelt att köpa också. Bara att knalla in i Larssons affär för elektronikinköp och begära en bra telefon för rimliga pengar. Dvs det skulle gå att ringa, svara, ta hyfsade foto samt att den skulle vara tålig. Säljaren förslog en Samsung Galaxy X Cover 2 och rimliga pengar i detta fallet blev drygt 1600 kronor. Ovanpå detta så köptes en "surfpott" på ett år för ytterligare 600 kronor - det kostar att ligga på topp! Har massor att lära när det gäller apparaten i fråga om jag vill. Tar skapliga foto om ljuset räcker till och halvbra i dåligt ljus men bra mycket bättre än att inte ha någon kamera med alls. En bra sak var att det finns en "riktig" avtryckare ovanpå telefonen.

Den 27/11 -14 pajade fanskapet. Tar inte emot laddning och är alltså stendöd, något som aldrig hänt med de gamla telefonerna. Inlämnad, ivägskickad och helt osäkert när eller om den kommer tillbaka. OM den kommer tillbaka får den EN chans till - sedan hamnar den i soppåsen. Den gamla Nokian har tagits fram igen (noteras kan att den gamla Nokia 1112 var vid full vigör och hade full batterikapacitet trots att den legat oladdad i tre månader!)


Kuba